Δυστυχώς είναι οριστικό | Tέλος ο στρατός για την ελλάδα - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Δυστυχώς είναι οριστικό | Tέλος ο στρατός για την ελλάδα

Δυστυχώς είναι οριστικό | Tέλος ο στρατός για την ελλάδα

Share This

”Εναλλακτική θητεία” και 223€ το μήνα.

Η κυβέρνηση προωθεί μια ακόμη μεγάλη καινοτομία για τη χώρα.

Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών προς Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα μπορούν να προσλαμβάνουν αντιρρησίες συνείδησης εναλλακτικής υπηρεσίας.

Δηλαδή, δήμοι και Περιφέρειες μπορούν να απασχολήσουν σε θέσεις φορέων τους άτομα τα οποία αναγνωρίζονται ως αντιρρησίες συνείδησης (αρνούνται να εκπληρώσουν στρατιωτικές υποχρεώσεις επικαλούμενοι θρησκευτικές ή ιδεολογικές πεποιθήσεις). πρέπει, μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου 2015, να δηλώσουν τη βούληση να απασχολήσουν κατά το επόμενο έτος άτομα που δικαιούνται να εκπληρώσουν εναλλακτική θητεία, καθώς και τα καθήκοντα που θα ασκούν.

Και σα να μην έφτανε αυτό θα τους καταβάλλεται ως αντίτιμο χρηματικό ποσό ίσο με το ποσό που διατίθεται για τη σίτιση, τη στέγαση, την ένδυση και τις μετακινήσεις των οπλιτών, το ύψος του οποίου είναι 223,53 ευρώ μηνιαίως. Αν, λοιπόν, ο ΟΤΑ δεν μπορεί να παράσχει στους αντιρρησίες συνείδησης στέγη και τροφή, θα πρέπει να δηλώσει ότι θα τους καταβληθεί μισθός, για τον οποίο, όπως προκύπτει από σχετική βεβαίωση της οικονομικής του υπηρεσίας, έχουν προβλεφθεί ή πρόκειται να προβλεφθούν σχετικές πιστώσεις στον αντίστοιχο ετήσιο προϋπολογισμό του. Κάποιος λοιπόν νέος που δεν γουστάρει τον στρατό, θα δηλώνει αντιρρησίας συνείδησης και θα πηγαίνει στο δήμο ή την περιφέρεια να εργάζεται παίρνοντας και μισθό.

Έτσι και οι δύο θα είναι κερδισμένοι. Και οι νέοι που δεν θα βάζουν το χακί και οι φορείς που θα καλύπτουν τις κενές θέσεις τους με χαμηλά αμειβόμενους εργαζόμενους. Τώρα το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος θα πηγαίνει στο στρατό αν έχει αυτή την εναλλακτική; Θα διαλυθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις ή όχι αν ανοίγει κερκόπορτα για να μην κάνει κανείς τη θητεία του;

Η… εναλλακτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ πάει να διαλύσει τα πάντα. Αφού άνοιξε τα σύνορα στο όνομα του δήθεν ανθρωπισμού, αφού αγκάλιασε τους μπαχαλάκηδες και κυνηγάει τους αστυνομικούς που ρίχνουν καμιά ροπαλιά παραπάνω στους τρελαμένους των Εξαρχείων, τώρα διαλύει και τον στρατό. Μπράβο τους.

Αλήθεια εκείνος ο… πατριώτης και δεξιός Πάνος τι λέει γι’ αυτό;;;

takaluteraedo.gr

5 σχόλια:

 1. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι δεξιοί έχουν χαμηλότερο IQ από όλους τους άλλους. Αριστερούς, κεντρόους ακόμα και ανθρώπους άλλων πολιτευμάτων μέχρι και "apolitic".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ο καθένας γράφει ότι θέλει ακόμα και βλακειες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. σωπα ρε μαλακα αρθρογραφε ελληναρα. ποιος στρατος και μαλακιες; υπηρετες των καραβαναδων ειναι οι φανταροι στην πραγματικοτητα. ας βαρεσουν και αυτοι καμμια σκοπια. δεν παθαινουν τιποτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. αμα ισχυει,μπορω να πω μπραβο τους!!!Σε ολες τις χωρες κατι αντιστοιχο υπαρχει μονο εμεις ειχαμε αυτο το "πραγμα" και μας δυσκολευε την ζωη!Να μην μπορω να σπουδασω εξω και να μεινω για να ερθω να μου κανει ενας τελιωμενος καψωνια..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Post Bottom Ad

Pages